|
روده کوچک: روده کوچک طولانی ترین قسمت دستگاه گوارش شما است که پنج تا شش متر طول دارد.این روده کوچک نامیده می شود چون باریک است و فقط دو تا چهار سانتی مترعرض دارد،در مقایسه با روده بزرگ که شش سانتی متر عرض دارد.روده کوچک شما شامل سه قسمت مجزا است.دوازده درست بعد از معده قرار دارد وکوتاهترین قسمت روده کوچک است.بعد از آن ژژنوم یا تهی روده وایلئوم قرار دارند که به روده بزرگ متصل میشوند.
ادامه مطلب ... هر چیزی که وارد معده شما می شود با آنزیم ها ترکیب می شود،یعنی نوعی مواد شیمیایی که غذاها را به صورت مواد تشکیل دهنده اصلی آن (مواد مغذی)در می آورند.آن گاه این مخلوط از معده به روده می رود ،جایی که مواد مغذی جذب جریان خون می شوند.مواد مغذی به سلول های همه نقاط بدن منتقل می شوند که در آنجا استفاده یا ذخیره می شوند.ذرات غذایی که جذب نشده اند دفع می شوند. دستگاه گوارش شما: دستگاه گوارش لوله ای است که حدود هفت متر طول دارد. دهان و معده شما: به محض اینکه جویدن غذا را شروع می کنید هضم غذا آغاز می شود.بزاق،که از غددی در دهان شما ترشح می شود،هنگام جویدن غذا با آن مخلوط می شود تا بلع آن آسان ترشود.بزاق حاوی آنزیم آمیلاز است که کربوهیدارت های نشاسته ای غذاها را به قند های ساده تر می شکند تا بتوانند جذب بدن شما شوند. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.ادامه مطلب ...
یک شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:تغذیه,سوءتغذیه,تغذیه سالم,سيدداودحسيني, :: 8:1 :: نويسنده : سیدداودحسینی
تغذيه سالم شرط اساسي سلامت انسان است .كمبود دريافت مواد غذايي و بيماري هاي ناشي از سوءتغذيه در گذشته مشكل اساسي بهداشتي و سلامت جوامع انساني بود. اگر چه اين مقوله در كشور هاي توسعه نيافته هنوز مورد توجه است ،اما در اكثر كشورهاي پيشرفته و نيز در كشورهاي در حال توسعه مشكل اصلي عدم توجه به سلامت تغذيه و استفاده نادرست از مواد غذايي مي باشد كه خود از عوامل بروز بيماري هاي قلبي-عروقي ،ديابت،سرطان و ساير بيمار يها است. تحقيقات اخير در امرتغذيه بيشتر از آنكه به كمبودها و سوءتغذيه متوجه باشد به تركيب غذاي سالم و پيشگيري از بروز بيماري هايي كه به علت تغذيه نامناسب عارض مي شود جلب شده است بنابراين جهت پيشگيري از بروز بيماري ها بايد برنامه غذايي مناسب جهت استفاده اكثريت سالم افراد جامعه تنظيم شود تا به حفظ ،تامين و ارتقاء سلامت جامعه كمك كند. براي همه افراد جامعه با در نظر گرفتن تفاوت هاي فردي مانند سن،جنس،مراحل رشد و بلوغ ودوران هي ويژه اي كه با تغييرات فيزيولوژيك همراه مي باشد ،بايستي يك رژيم متناسب در نظر گرفته شود.زيرا امروزه با پيشرفت علم ،دانشمندان و محققان علوم باليني به اين نتيجه رسيده اند كه بين برنامه غذايي و بعضي بيماريها مانند بيماري قلبي –عروقي ،بعضي از انواع سرطانها و بيماري ديابت نوع 2 (كه ناتواني و مرگ زودرس را به دنبال دارد)ارتباط وجود دارد و بدين جهت ،طرح و تنظيم يك رژيم مناسب كه به كاهش خطر پيشرفت اين چنين بيماري هاي مزمن كمك كند ،ضروري به نظر مي رسد..
لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.
جرقه ایجاد این وبلاگ روزجمعه ای در ذهنم خطور کرد که دیدم دختر12 ساله ام سخت مشغول کلنجار رفتن با کامپیوتر ببخشید رایانه میباشد .کنجکاو شدم مشخص شد که با هماهنگی مدرسه به همراه چند تن از همکلاسیها وبلاگی ایجاد و مشغول تهیه مطلب میباشند. کنجکاوی حاصلش این وبلاگ گردید.
اینجانب سیدداودحسینی فارغ التحصیل علوم تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی خیلی امیدوار هستم که بتوانم گامی هرچند کوچک در جهت آموزش تغذیه و رژیم غذایی ،ارتقاء سطح آگاهی و همچنین تبادل اطلاعات با سایر دوستان و افرادی که به نحوی با علوم تغذیه در ارتباط یا علاقه مند هستند بردارم.لذا خواهشمند است با مشارکت فعال خود مرا یاری داده تا بتوانیم به این امر مهم نائل گردیم. سیدداودحسینی |